Duurzame Vacature: Projectmedewerker/leider bewonerscommunicatie en -begeleiding

Wij mobiliseren mensen op het gebied van groene en sociale duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Wij geloven dat het mobiliseren van bewoners de ‘missing link’ is in de energietransitie. Het is niet alleen belangrijk dat er technische oplossingen zijn, maar ook dat bewoners gemotiveerd zijn om mee te werken aan verduurzaming. Bij Twinstone hebben we expertise opgebouwd en talloze middelen en communicatiekanalen ontwikkeld om dit te realiseren.

Als Projectleider/-medewerker bij Twinstone speel je een cruciale rol in het coördineren van bewonerscommunicatie en -begeleiding tijdens verduurzamingsprojecten van bestaande woningen. In deze functie gaan technische aspecten en gedragsverandering hand in hand. Je bent verantwoordelijk voor alle bewoner gerelateerde zaken, van het creëren van draagvlak in de planningsfase tot het begeleiden van bewoners tijdens de werkzaamheden en het bevorderen van gedragsverandering na de renovatie. Jouw doel is om het project van begin tot eind vlekkeloos te laten verlopen.

Dit vind je leuk:

Overleggen met andere projectleiders van woningcorporaties en aannemers om kennis en ervaring uit te wisselen en samen te werken aan de beste aanpak.

Samen met de uitvoerder op huisbezoek gaan bij bewoners om hen te informeren en hun vragen en zorgen te beantwoorden.

Samenwerken met onze creatieve collega’s om de juiste opmaak en illustraties te ontwikkelen voor communicatiemiddelen die begrijpelijk en aantrekkelijk zijn voor bewoners.

Technische informatie vertalen naar begrijpelijke taal voor bewoners, bijvoorbeeld uitleggen hoe zonnepanelen zonne-energie omzetten in elektriciteit en hoe mechanische ventilatie zorgt voor een beter binnenklimaat en minder schimmel.

Het houden van inloopspreekuren op de bouwlocatie, waar bewoners al hun vragen over de werkzaamheden en hun vernieuwde woning aan jou kunnen stellen onder het genot van een bak koffie.

Deel uitmaken van een jong en energiek team, waarbij je samen met collega’s naar het strand gaat om te ontspannen, (als je wil) te sporten en te genieten van lekker eten en drinken.

Hier herken jij jezelf in:

Minimaal 1 jaar relevante werkervaring op het gebied van projectmanagement.

Het behouden van het overzicht is vanzelfsprekend voor jou, en je bent bedreven in het schakelen tussen verschillende partijen, niveaus en projecten.

Je hebt affiniteit met gedragsverandering, een passie voor mensen en bent een goede luisteraar.

Je hebt oog voor detail in zowel teksten als ontwerpen. De Nederlandse taal heeft geen geheimen voor je.

Je bent nieuwsgierig, ondernemend en durft de leiding te nemen.

Je bent pragmatisch en steekt graag de handen uit de mouwen.

Je woont in de buurt van Den Haag, Leiden of Rotterdam vanwege de reistijd en balans tussen werk en privé.

Dit zoek jij verder in een baan:

Een werkweek van ongeveer 40 uur. Je bent flexibel ingesteld.

25 vakantiedagen, op voorwaarde dat je belooft terug te komen.

Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

Een kantoor met een groot groen dakterras. Het is slechts 15 minuten lopen vanaf Den Haag Centraal.

Bijdragen aan duurzaamheid: door het verduurzamen van woningen en bewustwording te creëren bij bewoners dragen wij bij aan het verminderen van CO2-uitstoot.

Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. We staan altijd open voor jouw input, of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.

Sociaal werk in een dynamische omgeving. Soms vergeet je zelfs dat je aan het werk bent.

Mogelijkheden om snel door te groeien, afhankelijk van jouw talent en ambitie.

Lijkt dit je wat? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Stuur ons een mail met je leukste foto, je creatiefste CV en een fantastische motivatiebrief.

Toon tijdens het sollicitatiegesprek wat je te bieden hebt, we kijken tijdens het gesprek of en hoe we het beste bij elkaar passen

Doe een veiligheidshelm op en loop een dag mee! Zo krijg je een beter beeld van het werk en maak je kennis met je toekomstige collega’s.

Onderteken je contract en proosten maar!

Vragen? Neem contact op met Sophia via 070 – 360 21 20.

Verder:

Twinstone is onderdeel van de Twinstone Groep; waarvan ook Funderingskracht, SlimWonen App en Jungle Sounds deel van uit maken, dat alles vanuit één kantoorlocatie in Den Haag;

De vacature is voor een dienstverband. Het heeft geen zin om als ZZP’er te reageren.